Dental depot, hét portaal voor tandheelkundige benodigdheden

Dental depot, hét portaal voor tandheelkundige benodigdheden

All Dent staat als gespecialiseerd dental depot graag voor u klaar als u tandheelkundige apparatuur nodig heeft voor uw tandartspraktijk of mondzorgpraktijk. Op de website vindt u een breed scala aan tandheelkundige producten. Of u nu tandarts, kaakchirurg, orthodontist of tandtechnicus bent – hun uitgebreide assortiment biedt tandheelkundige verbruiksartikelen van gerenommeerde fabrikanten in de beste merkkwaliteit.

Dental depot wat is dat eigenlijk?

Een dental depot kom je al als student tandheelkunde tegen, op een beurs, op een opleiding of zelfs direct op de campus. Maar wat zit er achter? De depots zijn “allrounders”. Met het dental depot dekt All Dent de tandheelkundige behoeften op het gebied van apparatuur, instrumenten, technische service en verbruiksgoederen, maar ze richten zich ook steeds meer op diensten voor tandartsen in de dienstensector. Zoals het ontwerpen van een totaal concept. Van tekening tot en met uitvoering en jarenlange service. Een lange termijn relatie dus.

Voordelen van een dental depot 

Zie hen als een probleemoplosser voor de dagelijkse tandheelkundige werkzaamheden. “Alles uit één hand” is ook het idee dat de samenwerking met een tandheelkundig depot voor veel tandartsen interessant maakt. Natuurlijk omdat het hen veel tijd en moeite bespaart. Zo kunnen speciale “alles-in-één-oplossingen” het voor de startende ondernemers gemakkelijker maken om te verhuizen naar een filiaal, waar vaak veel meer te weten en te observeren valt dan oorspronkelijk gedacht. Ervaren artsen profiteren ook van de deskundige kennis van hun contacten en kunnen de zo gewonnen tijd investeren waar het nodig is: met de patiënt.

Betrouwbare leverancier

De professionals van All Dent zijn uw betrouwbare leverancier van hoogwaardige tandheelkundige benodigdheden. Zij ondersteunen u daarmee in uw dagelijkse praktijk en laboratoriumroutine. Zij zorgen ervoor dat de door u gewenste artikelen zo snel mogelijk in uw bezit zullen zijn zodat er geen knelpunten ontstaan. Hun website maakt digitaal informeren nog eenvoudiger en efficiënter. Ze kunnen tandheelkundige en laboratoriumbenodigdheden leveren voor dagelijks gebruik. U kunt terugvallen op een uitgebreid aanbod van topproducten van bekende fabrikanten.

Daarmee bestrijken zij alle tandheelkundige gebieden: Impressiemateriaal, medische instrumenten, profylaxe, desinfectie- en sterilisatiemiddelen, geneesmiddelen, vul- en prothesemateriaal, röntgenfoto’s en disposables. 

 

Admin